Palveluistamme yleisesti

Kursseillemme ja tunneillemme ovat tervetulleita kaiken tasoiset oppilaat, eikä osallistuminen vaadi aikaisempaa kokemusta. Monipuolisesta tarjonnasta löydät useita eri vaihtoehtoja, joissa kantava idea on monipuolinen ja luonnollinen liike. 

Pääset haastamaan itseäsi uudenlaisilla tavoilla, joilla kehität uusia taitoja ja toimintakykyäsi. 

Kehomme tottuu nopeasti virheellisiinkin asentoihin ja kolotuksiin. Liikkumattomuus alkaa tuntua luonnolliselta, vaikka keho todellisuudessa tarvitsee liikettä päivittäin. Ammattitaitoisen valmennuksen avulla saavutat paljon ja tulet yllättymään miten kivuttomasti se on oikein tehtynä mahdollista! 

Kehosi alkaa uudistumaan ja hermosto tottumaan uudenlaisiin ärsykkeisiin. Pian huomaat miten kankeus ja jatkuvat pienet säryt ovat poissa sekä liikkumiskykysi on parempi -takaamme, että tulet huomaamaan tämän arjessa ja  muissa harrastuksissa myös. Myöhemmin voit vain ihmetellä miten sitä olikaan tottunut jatkuvaan särkyyn ja kankeuteen! 


Valitse itsellesi parhaiten sopiva harjoittelumuoto monipuolisesta tarjonnastamme ja lähde mukaan! Tarvitset vain vesipullon, itsellesi mieluisat treenivaatteet ja avoimen mielen. Et tarvitse edes treenikenkiä, sillä monipuolista liikettä tulee tarjoilla myös jaloillesi, jolloin kehität jalkapohjien lihaksistoa, niveliä, jänteitä, hermoja ja verenkiertoa. 


Movement Jalasjärvi tarjoaa kaiken tarpeellisen kokonaisvaltaiseen harjoitteluun, jossa huomioidaan sinun lähtökohtasi ja  tavoitteesi. Tarkkaan rakentamamme kokonaisuus on vuosikymmenten kokemuksen lopputulosta ja sen toimivuudesta kertoo useiden satojen oppilaiden kokemukset!


Tutustu alkaviin kursseihin ja ilmoittaudu mukaan! 

Voit lähettää meille toivomuksia alla olevan lomakkeen kautta. Millaisia kursseja sinä haluaisit saada Jalasjärvelle, tai omalle paikkakunnallesi? :)  


VERKKOKAUPPA

Yksilövalmennus

Kun kaipaat räätälöityä valmennusta harjoitteluusi, kunnon kohottamiseen, tietyn taidon oppimiseen, tai  kuntouttavaan harjoitteluun. Yksilövalmennuksessa keskitytään sinun tavoitteisiin ja käydään tarvittaessa läpi myös mentaliteettiin ja ravitsemukseen liittyviä asioita.

Pienryhmävalmennus

Tarjoamme pienryhmävalmennusta omille ryhmille. Jos  kaipaat esimerkiksi kavereiden kesken treeniä, niin tämä on teille. Pienryhmiin otamme maximissaan 6 henkilöä.Ryhmävalmennus

Ryhmävalmennus tarjontamme takaa sinulle laadukasta ja monipuolista liikettä. Olemme spesialisoituneet kehonpainoharjoitteluun ja tunneillemme ovat tervetulleita kaiken tasoiset oppilaat. Autamme asiakkaitamme valitsemaan heidän kehittymistään tukevat tunnit.

Kurssit&Workshopit

kurssi, kurssit, workshop, workshopit

Kursseilla harjoitellaan samassa ryhmässä aina 10 viikon ajan. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen kehittymisen ja lisäksi saman oman ryhmän kannustava henki lisää intoa omien tavoitteiden saavuttamisessa! Katso alkavat kurssit ja lmoittaudu mukaan täällä! 

Kurssit ja Workshopit  voidaan suunnitella myös erityistarpeisiin. Ole meihin yhteydessä mikäli haluat kurssin tai workshopin omalle salille / paikkakunnalle! 


OSTA

Räätälöidyt tapahtumat

Tarvetta räätälöidylle aktiviteettipaketille firman, tai esimerkiksi koulun liikunta -tapahtumiin? Ota meihin yhteyttä, niin suunnittelemme teille hauskan ja monipuolisen paketin! 

Tietoinen Temmellys

Lasten tunne- ja tietoisuustaitoihin sekä joogaan painottuva konsepti. Tietoinen Temmellys on mahdollista pitää lapsille yksinään (yli 6 vuotiaat) sekä vanhempien kanssa yhdessä (yli 4 vuotiaat). Löydät Tietoinen Temmellys-konseptista lisää painamalla tästä: Tietoinen Temmellystiedustelut ja ilmoittautumiset

Lähetä meille viesti!

Ilmoittaudu mukaan alkavalle kurssille täyttämällä  lomake. Merkitse vain  'viesti' -kohtaan mille kurssille olisit tulossa.


Jäikö jokin mietityttämään? Laita viestiä niin me palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Movement Jalasjärvi

Mäntylammintie 5, 61600 Kurikka, Finland